Hoppa till sidans innehåll

BF Billingens VF till Skåne


Vandringsresa till Skåne

BF Billingens Vandringsklubbs resa till Tyringe i Skåne blev en fullträff med nöjda resenärer. Förutom vandringar utmed kusten från Brantevik genom Simrishamn till Vik, från Brösarps norra backar till Haväng, upp på Stenshuvud till Kivik och runt Finjasjön, så fick deltagarna uppleva Hov-turnén med artister som Willy Crafoord, Danne Stråhed, Gunhild Carling, Kristin Amparo, Niklas Lind och Olle Linder. 

Vi gjorde också en rundresa till Johannamuseet i Skurup, Fars Hatt vid Rydsgård där vi intog en god lunch, vidare till Ystad för en promenad på gågatan och därefter till Ale stenar. Där fick vi uppleva resans regn och blåst, tyvärr. Annars hade vi tur med vädret på vandringsdagarna.

På kvällarna underhöll Helena Danielsson med musik och allsång. Sista kvällen var det en trubadur, Bo Göran Svensson, som sjöng och berättade om egna visor.

På eftermiddagen söndagen den 9 oktober samlade BF Billingens VK deltagarna  från vandringsresan till Skåne och Österlen till återträff. Gunilla Engström har gjort en mycket trevlig film från hela resan som visades och uppskattades av deltagarna. Irene Windeståhl har gjort en fotobok från resan som de också fick ta del av.

Därefter berättade Sune Svensson om nästa års vandringsresa som går till Sigtuna i Uppland den 31 juli – 5 augusti. Kartor över tänkta vandringar och några bilder från dessa presenterades. Några anmälningar till resan lämnades och i dagsläget är det redan 21 personer anmälda.

Läs dagboken från resan här

Uppdaterad: 2016-10-18 13:28
Skribent: Anne Forsberg
Epost: Adressen Gömd
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg
Telefon: 031-726 61 10
E-post: This is a mailto link

Svenska Gång- och Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg
031 - 726 61 10
E-post

Webbshop-röd-bakgrund 

 

 

 

RB_puff_250

 


medlemi_04

 

 

 

 

 

 

 Postadress:
Svenska Gång & Vandrarförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-7266110
E-post: This is a mailto link

Se all info